Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. X

Privacy

Privacy is voor ieder van ons extreem belangrijk. Dat begrijpen wij bij Sunparks Vergelijk heel goed. Wij gaan dan ook zorgvuldig met uw gegevens om. Op deze pagina vind je hier meer informatie over.

Opgeslagen gegevens

Alleen wanneer u gebruik maakt van onze vergelijkingstool slaan wij mogelijk niet geanonimiseerde gegevens van u op, namelijk uw naam, e-mailadres en de gemaakte keuzes in de vergelijkingstool. U bent niet verplicht uw naam en e-mailadres in de vergelijkingstool op te geven.

Bewaartermijn

De gegevens van iedereen die gebruik heeft gemaakt van onze vergelijkingstool worden maximaal 24 maanden bewaard. Eénmaal per jaar voeren wij een opschoonactie uit waarbij alle gegevens worden geanonimiseerd die minimaal één jaar oud zijn. Geanonimiseerde gegevens zijn van ons namelijk belangrijk voor analytische doeleinden.

Geheimhouding

Alle medewerkers van Wyrix tekenen bij in dienst treding een geheimhoudingsverklaring. Hierin verklaren zij dat zij bewust zijn van de privacy gevoelige informatie waarmee zij kunnen gaan werken en dat deze informatie zeer vertrouwelijk behandeld dient te worden.

Melding maken van misbruik

Indien u een vermoeden hebt dat er gegevens van u misbruikt worden middels Sunparks Vergelijk kunt u contact met Wyrix opnemen.